facebook twitter googleplus

Yüksel Karaçam çoğunluğunu 190 oy alarak İYİ Parti ilçe başkanı oldu

Politika

2020-02-16 21:05:26


İYİ Parti Ümraniye ilçesi Kâzımkarabekir mahallesinde bir düğün salonunda Ümraniye İlçe Başkanlığı 2. Olağan kongresini düzenledi.

Düzenlenen ilçe başkanlığı olağan kongresi üç aday arasında 400 delegenin çoğunluğunun oyunu Osman İnce 81 oy, Altan Altun 5 oy, Yüksel Karaçam 190 oy alarak ilçe başkanı oldu.

İYİ Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı 2. Olağan kongresi saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması sonrası mevcut ilçe başkan adaylarının konuşmaları sonrası oylamaya geçildi.

Kongre oylama devam etme sürecinden İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’nun katılımıyla partisi hakkında siyasi açıklamalarını ve önemli mesajlarını açıkladıktan sonra kongre salonunda ayrıldı.

 

 

400 delegenin çoğunluğunun oyunu alarak üç aday arasında Yüksel Karaçam oy çoğunluğu ile ilçe başkanı oldu.

İYİ Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı 2. Olağan kongresi üç aday arasında 190 oy çoğunluğunu alan Yüksel Karaçam kısa teşekkür konuşmasıyla program sonlandı.   

 

 

Kavuncu, “Bu bir ilkesel duruştur.”

Ülke siyasi süreç ve ilkesel duruşun önemi üzerine olan açıklamasında İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, “ Türkiye’de doğru olmayan siyasal alışkanlıklar var. Devletin kurumlarının, millete ait makamların siyasallaşmasına, partizanlaşmasına hepimiz, bu yanlış diyebilmeliyiz. Biz, ülkenin belli kaynaklarının belli bir zümreye, belli bir kesime peşkeş çekilmesine kesinlikle karşıyız. Genel başkanımız bunu defalarca dile getirdi.

Devlete ait olan bütün makamlarda Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan herkesin eşit şekilde yararlanma hakkı olduğunu söyledik. Bu bir ilkesel duruştur. Bu bizim Türkiye ile ilgili yapmış olduğumuz gelecek tasavvurudur, vatandaşlarımızın önüne koymuş olduğumuz bir iddiadır. Bu iddiayla çelişecek bir hal ve hareket içerisinde olmamamız lazım.

“Ülkede Bir Devrin Kapanarak, Bizlerin İktidar Olma Günü Yakındır.”

17 Yıllık hükümet dönemi devri artık sona geldi, artık bizim devrimizin yolu açılmıştır. Genel başkanımız Meral Akşener siyasi çalışmalarına yurt geleninde devam etmektedir. Fakat İstanbul’da ilçelerimizde çalışmalarımıza hız verilmelidir. Buradan sizlerle birlikte çok çalışmamızın gerektiği,temel problem ülkede bir devrin kapanarak, bizlerin iktidar olma günü yakındır.” Açıklamalarını yaptı.  

 

 

Kaynak:
Etiketler : ,
Yorum Yaz
Bu habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

VİDEO GALERİ



YAZARLAR

  • Alptekin DaşargölAlptekin DaşargölTest
  • Üretken İnsanlarÜretken İnsanlarBir Dünya Yaratır Kadın
  • Özcan SaralÖzcan SaralCemaatin Vurucu Timi
  • Nurcan CanpulatNurcan CanpulatSiyaset ve sektörel gözlem
Alptekin DaşargölTest

FOTO GALERİ

Kapat